HCQZ start weer met Walking Hockey

Van onze redactie
6 september 2023

Op dinsdag 19 september start hockeyclub QZ op Staddijk weer met Walking Hockey. Walking Hockey is een vorm van hockey waarin  je lekker buiten bezig bent met bal en stick, maar op een wat lager tempo. Deze hockeyvorm is ideaal voor de seniore spelers. Daarnaast staat gezelligheid en verantwoord bewegen centraal.

Er wordt gestart met een kopje koffie of thee om 10:45 uur en vervolgens start de training om 11:00 uur. De training duurt een uur. Deelname is 50 euro per seizoenshelft. Eén seizoenshelft bevat 10 trainingen. 

Lekker blijven bewegen met een gezellige groep mensen. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Aanmelden kan hier. Wil je een indruk krijgen hoe Walking Hockey is? Kijk dan vooral naar het filmpje van vorig jaar: 

Over HCQZ
HCQZ is een gezellige club op Staddijk met zo’n 550 enthousiaste en betrokken leden. Een club van nieuwe ideeën en oude tradities, van samen winnen, samen verliezen, maar vooral een club waar sportiviteit en gezelligheid samengaan. Een kleine club met een groot oranje-blauw hart. Bij HCQZ zijn verschillende speel- en trainingsmogelijkheden. 

Meer informatie over HCQZ is te vinden op www.hcqz.nl en voor vragen kun je mailen naar: info@hcqz.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen