PVC-vloeren van Moenen Woninginrichting zijn warm, duurzaam, hygiënisch en hebben weinig onderhoud nodig!

Van onze redactie
5 september 2023

Het Moenen-team dat ook verantwoordelijk is voor de installatie, heeft anno 2023 reeds duizenden pvc-vloeren in de regio gelegd. Met 45 jaar ervaring is dat natuurlijk niet zo verwonderlijk. 

Een van de belangrijkste pre’s van dit prachtige product is de hoge warmtedoorlatendheid. Dat wil zeggen dat, als je vloerverwarming hebt, je minimaal warmteverlies hebt! Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan de Moenen pvc-vloeren aldus de specialist. 

* Warm en stil
Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. De pvc-vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

* Duurzaam & weinig onderhoud
Moenen pvc-vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

* Hygiënisch en veelzijdig
In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design-pvc kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar de stijlvolle pvc-vloer kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

* Realistisch
Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta-effect, de producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen. 

* Betaalbaar
Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt de pvc-vloerenspecialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zult verrast zijn over hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Kijkt u zeker voor meer info op www.moenenwoninginrichting.nl.
E-mail: welkom@moenenwoninginrichting.nl / tel. 024- 3226570


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen