NEC ontvangt 15.000 euro van VriendenLoterij als stimulans maatschappelijke projecten

Sport
Van onze redactie
5 september 2023
Mooi nieuws voor NEC. De club ontvangt 15.000 euro van de VriendenLoterij als stimulans om via maatschappelijke projecten te blijven werken aan een gezonde, inclusieve en sterke samenleving.
 
Tijdens de Eredivisie Awards 2023 werd bekend gemaakt dat alle tien inzendingen van de Voetbal Geeft Prijs dit jaar 15.000 euro ontvangen. NEC nam deel aan de Voetbal Geeft Prijs met het project Elektrisch Voetbal, waarmee zij een voetbalcompetitie voor jongeren in een rolstoel zijn gestart.
 
De eerste plaats van de Voetbal Geeft Prijs ging naar FC Emmen. SC Cambuur eindigde op de tweede plaats, RKC Waalwijk op plaats drie. De jury, bestaande uit Humberto Tan (presentator), Geert Friebel (Hoofd marketing en partnerships VriendenLoterij) en Aletha Leidelmeijer (presentatrice ESPN), koos de winnende drie clubs uit de tien inzendingen. 
 
Extra 15.000 euro
Wegens hoge kwaliteit van alle inzendingen heeft de VriendenLoterij dit jaar besloten om alle eredivisieclubs die meedongen naar de Voetbal Geeft Prijs een extra bijdrage van 15.000 euro te schenken. Voor FC Emmen, SC Cambuur en RKC Waalwijk komt dit bedrag boven op de al gewonnen prijzen van respectievelijk 50.000 euro, 30.000 euro en 20.000 euro. .


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen