Bruna Dukenburg: dé winkel voor iedereen!

Van onze redactie
5 september 2023

Met het ruime assortiment aan tijdschriften, spellen, kantoorartikelen, wenskaarten en natuurlijk boeken, heeft Bruna Dukenburg veel te bieden! 

Zo is er nu een hele tafel vol met Engelstalige boeken. Die worden up-to-date gehouden en er komen wekelijks nieuwe titels bij. Hebben ze je boek niet op voorraad? Dan is deze makkelijk te bestellen in de winkel of op de website www.Bruna.nl.

Tevens is er het concept: ‘Blinddate met een boek’. Dit zijn boeken waarvan de klant niet kan zien om welke titel het gaat. Het is dus (op het genre en een paar steekwoorden na) een verrassing wat u koopt. De reacties zijn erg positief! Tevens is het assortiment van de kantoorartikelen zeer breed en verandert regelmatig. 

U kent Bruna Dukenburg wellicht van de verschillende servicebalies. Ze zijn namelijk een PostNL-punt en verlenen hulp bij het ING digitaal servicepunt.
Wist u trouwens al dat u in de winkel mee kunt spelen met verschillende loterijen?!

Al met al is Bruna Dukenburg een uitgebreide winkel met leuke en wisselende aanbiedingen waar het personeel graag voor u klaar staat om u te helpen en adviseren! 

Volg Bruna Dukenburg op Instagram; Brunanijmegendukenburg

Meer info over het bestellen van boeken: www.bruna.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024