MotoPoint Grave: “Onderhoud van uw scooter of motor heeft onze prioriteit!”

Van onze redactie
1 september 2023

“Onderhoud van jouw motor, scooter of brommer is natuurlijk erg belangrijk voor de levensduur”, laten de eigenaren Kevin van Duijvenvoorde en Yannick Poel aan de Arnoud van Gelderweg 101 in Grave weten. 

U kunt er tevens een kleine route op rijden! Aan de Arnoud van Gelderweg 101 in Grave kunt u namelijk prima terecht voor motoren en scooters plus alle accessoires. Tevens kunt u er een onderhoudsbeurt uit laten voeren en dan is de haal- en brengservice in de meeste gevallen geheel gratis rondom de regio Grave/Wijchen!

Ook voor het afhandelen van schade en taxaties bent u er aan het juiste adres. Service staat immers hoog in het vaandel van MotoPoint Grave!

“Onderhoud van jouw motor, scooter of brommer is natuurlijk erg belangrijk voor de levensduur”, laten de eigenaren Kevin van Duijvenvoorde en Yannick Poel enthousiast weten. Wat betreft de scooterafdeling vervolgen de specialisten: “Wij repareren en voeren schadeherstel uit aan de meeste grote A-merken scooters. 

Daarnaast verkopen wij nieuwe en 2e hands scooters, zowel benzine- als e-scooters! Op dit moment staat er een mooi assortiment scooters in de 200 m2 grote winkel. Zo zijn er de NIU- en Retelli E-scooters. Van Retelli zijn we dealer. Tevens is er het bekende brede assortiment motoren van Honda tot ZERO. U bent ook op 23 en 24 september van harte welkom!

Kijkt u voor meer info Moto-Point.nl 

 

Dit bericht delen:

Advertenties