Staddijkloop op 1 oktober

Van onze redactie
1 september 2023

Hardlopend de krachten meten dwars door de prachtige natuur van stadspark De Staddijk in Dukenburg, Nijmegen. Dat kan zondag 1 oktober weer.

Dan liggen de verharde en onverharde paden temidden van waterplassen, graasweides voor schapen en kolossale bomen weer klaar om deelnemers te ontvangen. Kilometervreters die zich willen uitputten met een recordtijd en/of de benen willen testen in aanloop naar de Zevenheuvelenloop? Ze zijn van harte welkom. Maar ook de zondagslopers die 'alleen' voor hun ontspanning deze wedstrijd opzoeken, worden met open armen ontvangen. Naast de uitdagende omgeving staat de Staddijkloop bekend om zijn immer gezellige sfeer. Al meer dan 30 jaar organiseert de Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP het loperstreffen. De Roadrunners zijn met hun tijd meegegaan, ook tijdens deze editie wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. De 10-kilometerlopers starten om 10.30 uur en de 5-kilometerlopers om 10.40 uur. Er zijn voor de nummers 1, 2 en 3 van elke categorie bij de 5 en 10 km prijzen te winnen.

Jeugdloop

Tevens wordt er een jeugdloop, met een parcours van ongeveer 1 kilometer, georganiseerd. Aanmelden hiervoor kan alleen via voorinschrijving. Deze loop start om 10.00 uur. Voor elk kind wacht er bij de finish een beloning. Locatie De start en finish zijn bij trainingscentrum MICHI, Staddijk Zuid 41, 6537 TW Nijmegen. Hier is omkleedruimte aanwezig. Tevens is er parkeergelegenheid langs de Staddijk en zijn er voldoende fietsstallingen. LET OP! bij Michi kunnen consumpties alleen met een pinpas betaald worden.

Inschrijfkosten

Kosten deelname bij voorinschrijving: • kidsrun 3 euro

• 5 km 8 euro

• 10 km 8 euro

Voorinschrijven kan tot 30 september 12.00 via de website www.mieproadrunners.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024