Spannende Beeldboekpresentatie 'De Zaak Roodbast'

Van onze redactie
31 augustus 2023

De Nijmeegse kinderboekenschrijver Tineke Honingh en striptekenaar Michiel van de Vijver presenteren op zaterdag 16 september tussen 15.30 en 17.00 uur hun ieuwe boek ‘De zaak Roodbast’ in Bibliotheek Mariënburg. De presentatie van dit avontuurlijke beeldboek is uiterst geheim. Alleen menswezens die dit bericht lezen zijn uitgenodigd!

Deze middag leer je van Tineke Honingh en Michiel van de Vijver alles over de monsterwereld en hoe je als geheim agent de monsterwereld geheim kunt houden. Je leert zelf een monster te tekenen én je kunt je kennis testen in een monsterquiz. Hoofdprijs? Uiteraard het boek De zaak Roodbast en een gesigneerde tekening van stripmaker Michiel van de Vijver. Deze boekpresentatie is nadrukkelijk voor grote en kleine mensen (vanaf een jaar of 8)! De boekpresentatie is gratis, maar vergeet je niet hier aan te melden om verzekerd te zijn van een plekje.

De zaak Roodbast – Tineke Honingh en Michiel van de Vijver
Is het een strip? Is het een boek? Het is in ieder geval de grootste zaak die Geheim agent G. Ruwel heeft moeten oplossen: zijn duizendste! Geheim agent G. Ruwel – De zaak Roodbast is een spannend verhaal waarin het monstertje Gruwel al zijn geheim agent-talenten moet inzetten om te voorkomen dat de monsterwereld wordt ontdekt door... menswezens!


Dit bericht delen:

Advertenties