Programma NEC FANDAG bekend

Tekst & illustraties via NEC
31 augustus 2023

Op zondag 3 september is het zover: de N.E.C. FANDAG! Nadat de eerder geplande editie niet kon doorgaan wegens de weersomstandigheden, verwelkomen we aanstaande zondag graag alle supporters. Lees hier de laatste informatie.

De locatie voor de FANDAG is gewijzigd. Volgens de eerdere plannen zou het evenement op de Goffertweide plaatsvinden, echter zal deze editie toch op de parkeerplaats voor de hoofdingang plaatsvinden. De FANDAG gaat van start om 11.00 uur en eindigt rond de klok van 16.00 uur. We adviseren fans om met de fiets, het ov of te voet naar de Goffert te komen. Supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod zijn niet welkom.

Programma
Wil jij alles uit de FANDAG halen? Check hieronder de plattegrond van de FANDAG!

Er zijn activiteiten voor jong- en oud! Voor de kleinste fans zijn er onder andere een klimvuurtoren, springkussens, minicars en nog veel meer. De N.E.C. selectie zal op bepaalde plekken tussen 12.30 uur en 13.30 uur aanwezig zijn, dus scoor jouw handtekening of foto met jouw favoriete speler. Vanzelfsprekend zijn op het supportersplein ook de verschillende supportersverenigingen aanwezig om gezellig samen te komen en het seizoen af te trappen.

Podiumprogramma
Er zijn gedurende de hele dag activiteiten op het podium. Zo treden er verschillende artiesten op en worden de spelers gepresenteerd. DJ Bouncy zal de muziek tussen de artiesten en spelerspresentatie verzorgen. Om 13:00 zal niemand minder dan Arjon Oostrom optreden waarna om 14:30 Robin Topper de tent op zijn kop zal zetten. Zie het gehele podiumprogramma hieronder

N.E.C. Loterij
Tot slot is er een mooie loterij met schitterende prijzen. Voor slechts €2,- kun je een lot kopen en maak je kans op onder andere een gesigneerd wedstrijdshirt, gesigneerde bal, rondleiding door het Goffertstadion en nog veel meer prachtige prijzen van meerdere standhouders en partners! Daarnaast kun jij gebruik maken van een deal: voor zes loten betaal je slechts €10,-. De loten zijn aan te schaffen bij de stand van N.E.C. Juniors, in de N.E.C. Fanshop of bij de lotenverkopers die gedurende de dag rondlopen op de FANDAG.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen