Gezellige Jaarmarkt in de Agneskerk Lindenholt op 10 september

Van onze redactie
25 augustus 2023

Foto via Parochie Heilige Stefanus.

Op zondag 10 september is er weer de gezellige  Jaarmarkt bij de Agneskerk aan de St. Agnetenweg 90 in Lindenholt, met de volgende activiteiten:

- fantastische spullen te koop voor een habbekrats
- groot terras met vele soorten versnaperingen, muziek, kinderspelen, loterij met veel fantastische prijzen en met een SUPER HOOFDPRIJS 
- Wilt u een kraam huren voor € 27,50 (€ 32,50 incl. elektriciteit) neem dan contact op met iemand van het kernteam.

 

Hulp: De markt kan alleen een succes worden als we voldoende hulp hebben. Dus klamp medewerkers aan als u wilt helpen bij o.a.:

-  het inzamelen en sorteren
-  verkoop van loten voor de loterij
-  het opbouwen van de markt op zaterdag 9 september vanaf 08:00 uur
-  bemensing van de kramen voor de verkoop, de catering of in de keuken
-  het afbreken van de markt op 10 september vanaf ca. 16:00 uur
-  het afvoeren van de spullen op maandag 11 september.

"We vragen ook vriendelijk om koek, muffins en/of taart te bakken of te doneren en om fruit voor de smoothies. Aanleveren kan op 9 of 10 september in de kerk.
Inzamelen: De inzameldagen zijn zaterdag 26 augustus en 2 september van 09:00 – 12:00 uur bij de Agneskerk aan de St. Agnetenweg.
Wat kun je inleveren? Omdat we het belangrijk vinden om zo min mogelijk spullen over te hebben die we moeten weggooien, zullen we ook dit jaar selectief moeten zijn bij de inname van goederen.
Dus geen PC’s, computerschermen, encyclopedieën, tijdschriften, CD’s, DVD’s, videobanden, grote meubels, ouderwetse sportartikelen, dekbedden, dekens, knuffels, los glaswerk (wel per 4 of 6 stuks), losse borden of kopjes (wel per 4 of 6 stuks), kapotte of vuile kleding of schoenen.
Twijfel je? Wij helpen je graag!"

"Wil je iets inleveren voor de jaarmarkt, maar weet je niet zeker of dat kan? Neem dan even contact op met een van de leden van het kernteam om te overleggen."
Dat kan vdoor een e-mail te sturen naar jm_agneskerk23@outlook.com


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen