Lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker

Van onze redactie
25 augustus 2023

Maandag 4 september 2023 start het Marikenhuis een nieuwe lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker.

Als je borstkanker hebt, word je geconfronteerd met specifieke vragen over je vrouw zijn. Het kan fijn zijn om die te delen met vrouwen die voor dezelfde keuzes en dilemma’s staan of die al hebben doorgemaakt. Dat biedt veiligheid en de mogelijkheid om in alle rust de juiste beslissingen te nemen en stappen te zetten om weer verder te kunnen gaan.

Tijdens de eerste bijeenkomst stellen we samen de gespreksthema’s vast. Denk bijvoorbeeld aan thema's als: acceptatie van je veranderde lichaam, wel of geen reconstructie na een borstamputatie, hormoonbehandeling en gevolgen daarvan, relatie en seksualiteit, erfelijkheid of oedeem.

De groep is voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. De lotgenotengroep is besloten en zodra we van start gaan komt er niemand meer bij. Je kunt je wel altijd aanmelden, dan zorgen wij dat jij aan de eerstvolgende lotgenotengroep deel kunt nemen.

We komen acht keer en om de twee weken bij elkaar op maandag van 13.30 tot 15.30 uur.
Data: 4/18 sept.; 2/16/30 okt.; 13/27 nov.; 11 dec.

De groep wordt begeleid door twee getrainde vrijwilligers van het Marikenhuis, Anke Harmsen en Alda Teeuwen. Zij hebben ervaring in het begeleiden van lotgenotengroepen.

Aanmelden
Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen. Aanmelden voor deze lotgenotengroep. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Eigen bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst.


Marikenhuis I Slotemaker de Bruïneweg 163 I 6532 AC Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen