Moenen Delicatessen voor een avondje lekkere gezelligheid met vrienden!

Van onze redactie
22 augustus 2023

Moenen Delicatessen in de Moenenstraat staat zoals u ongetwijfeld weet bekend om de passie voor Noten, Kaas, Olijven, Wijn en aanverwante producten. En daarvan worden voor u de lekkerste pakketten samengesteld. Trouwens, dat mag u natuurlijk ook zelf doen. Altijd leuk om cadeau te geven of om te krijgen! 

Eigenaresse Sandra Zijlstra laat weten: “Naast de pakketten die op onze showtafel uitgestald liggen, kunt u natuurlijk ook zelf uw pakket samenstellen. Denkt u hierbij eens aan de oude kazen als Noviomagus 2 en 3 jaar oud (brokkelkaas), het Nimweegs Swerte Goud en de Keizer Karel (1 jaar oud). Ook de Sedure kruidenkaas is nu erg in trek."

"En wat betreft de wijnen zijn er bijvoorbeeld de Italiaanse als Voga ook in Prosecco, Sangria en Tavernello en Terredirai - echt heerlijk! Sinds kort hebben we ook lokale speciaalbieren als Moenen en Mariken bier, de Eeuwige Jeugd en de Helse Engel van Brouwerij De Hemel in ons assortiment. Ook deze passen uitstekend in een cadeaupakkket."

"Op het gebied van noten voeren we nieuw de Wilde Mannen Mix en de Stoere Vrouwen Mix. Die zijn redelijk pittig omdat daar wasabi in zit.”

U kunt er bovendien voor kiezen om deze heerlijke producten op een prachtige snijplank van acaciahout te presenteren tegen een zeer gunstige prijs. Kijkt u maar eens op de website en naar de foto’s! 

Moenen Delicatessen voor een avond heerlijke gezelligheid! Meer info: 
www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889.
Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen