Ondernemerschap stimuleren met uitreiking 'StartUpper van het jaar'

Van onze redactie
22 augustus 2023

Aanmelden voor de StartUpper van het jaar kan tot en met 31 augustus 2023

Nijmegen is al jaren een groeiplek voor startend ondernemerschap. Als innovatieve hotspot is het de plek om je als startend ondernemer te vestigen en succesvol door te groeien.

Om deze hardwerkende ondernemers in het zonnetje te zetten, wordt dit jaar voor het eerst een prijs uitgereikt aan de meest veelbelovende starter uit de regio: de StartUpper van het jaar 2023.

“We misten bij StartUp Nijmegen iets in de regio om de startende ondernemers in het zonnetje te zetten. Zo kwamen we op het idee om de StartUpper van het jaar te organiseren. Al jarenlang zien we de keiharde drive van startende ondernemers. Ze werken keihard en gaan altijd door. Dat is enorm inspirerend om te zien. We vinden het ontzettend belangrijk om al deze ondernemers een pluim te geven. Het gaat er helemaal niet om om de beste te zijn. Om al mee te kunnen doen in de race is een prestatie an sich", zegt Jan van Raaij, Aanjager en initiator van het evenement vol trots.

Alle startende ondernemers uit het Rijk van Nijmegen die korter dan vijf jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen zichzelf inschrijven om kans te maken op de felbegeerde titel van StartUpper van het jaar. “In de afgelopen jaren zien we dat ondernemers elkaar inspireren. Vanuit hier hopen we ook dat iedereen zijn mede-ondernemers zal nomineren. Daarnaast zijn ze ook bescheiden. Ze hebben soms even dat duwtje in de juiste richting nodig. Daarom vonden we het ook belangrijk dat je door iemand anders kan worden opgegeven.”

Jan en het team van StartUp Nijmegen vonden het belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te houden. ‘“We willen dat iedereen zich geroepen voelt om mee te doen. Je moet iets onderscheidends hebben gedaan. In de breedste zin van het woord. Denk aan iets innovatiefs, onderscheidends, impactvol of ludieks. Zolang je maar de passie en motivatie hebt om dit in de jaren erna ook door te zetten.‘’

De inzendingen worden door een onafhankelijke en deskundige jury beoordeeld. “We hebben een jury samengesteld van ervaren, lokale ondernemers die kennis en expertise meebrengen uit hun eigen branche. Hierdoor kunnen alle inzendingen gelijkwaardig worden beoordeeld en maakt iedere ondernemer evenveel kans.” Uiteindelijk zijn er drie genomineerden die kans maken op een mooie geldprijs ter waarde van €2500,-

Aanmelden
Aanmelden voor de StartUpper van het jaar kan tot en met 31 augustus 2023 via de website van StartUp Nijmegen (www.startupnijmegen.nl). De uitreiking van de StartUpper van het jaar 2023 vindt plaats bij Brouwerij Florijn (Mariënburg 67, 6511 PS Nijmegen) op 26 oktober 2023.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen