Speciale editie: ZaadeLcadabra-10-jarig jubileumshow

Van onze redactie
20 augustus 2023

ZaadeL Makerij is jarig. "Op vrijdag 8 september vieren wij onze verjaardag!
Tussen 17.00u – 21:00 organiseren we een speciale editie van WhatHappened@zaadelmakerij, namelijk de  “ZaadeLcadabra-10-jarig jubileumshow”! Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen, entree is gratis."

ZaadeL Makerij is omgetoverd tot een inspirerende plek om de avond te vertoeven, met muziek, lekkers te eten van Veel Soeps en de Bobbie-Bar is open. Joep Zaad geeft gratis workshops/demo’s lassen, Annemarije Osinga heeft een manic nail art-actie (Manic Manicures) en bij Mette Pyckevet kun je langs voor een gratis haaranalyse en advies (Kapper Korte Mette). Ingeborg Laninga exposeert haar schilderijen.

Deze avond zijn er leuke acties van onze medemakers in de winkel. Zo presenteren Roos en Laura van ‘It’s a Wrap’ hun nieuwe collectie en nemen zij hun naaimachine mee om voor jou ter plekke aan de slag te gaan, Maaike van Loon geeft een demo edelsmeden en geeft je live een kijkje in de keuken van de goudsmid.

Er is een Vintage Garage Sale van Blue Queen Vintage en ons eigen label Sally Says Recycle. Keramiekstudio Steengoed, die je kent van de vulvaasjes, neemt nieuw werk mee waar wij weer heel benieuwd naar zijn! Mich Fesenmeier van Do The Right Thing heeft een filmhoekje ingericht en DJ Remy Angel neemt zijn vinylcollectie mee om te draaien en te verkopen.  

ZaadeL Makerij
Coehoornstraat 71
6521 CC Nijmegen
www.zaadel.nl

Kunst op de Kast Jubuileumspecial: Expo 'met de billen bloot':
Ingeborg Laninga schilderde speciaal voor deze editie van Kunst op de Kast nieuw werk: billen. De billenschilderijtjes worden gepresenteerd op wandplankjes die Joep Zaad hiervoor gemaakt heeft. Met deze expositie gaat Ingeborg ‘met de billen bloot’, door voor de eerste keer in haar eigen atelier te exposeren.

Om 18:00 uur is de opening van de Kunst op de Kast expositie, waarbij Karin van Lieverloo haar bespiegeling geeft bij de expositie.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen