Twee geluksvogels uit Nijmegen verdelen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Van onze redactie | Fotograaf: Jurgen Jacob Lodder
17 augustus 2023
Voor twee winnaars uit de Génestetlaan in Nijmegen (postcode 6531 EA) kan de zomer niet meer stuk. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Het is de eerste keer dat er tien dagen lang iedere dag een trekking plaatsvindt waarin 1 miljoen wordt verloot.
 
De twee deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Meneer Jansen speelt mee met 1 lot en wint 333.333 euro. De andere winnaar speelt mee met twee loten en wint maar liefst 666.666 euro.  
 
Meneer Jansen reageert geëmotioneerd als hij de cheque in ontvangst neemt: "Wauw! Ik wil graag trouwen met mijn vriendin op Bali, een droom die we nu waar kunnen maken. En we gaan het geld gebruiken voor een nieuwe woning."
 
Het Vergeten Kind 
Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Deze zomer zorgt Het Vergeten Kind dat 10.000 kinderen die het moeilijk hebben kunnen genieten van een mooie zomerervaring. Met een box gevuld met speelgoed en spellen, een dagje naar een pretpark of zelfs een weekend weg of een week vakantie. Even helemaal onbezorgd kind zijn. 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen