Sportambassadeur Perry Ubeda zoekt 'Swim to fight Cancer'-sponsoren!”

Van onze redactie
15 augustus 2023

Op zondag 10 september 2023 krijgt iedereen de kans om mee te doen met de Nijmeegse editie van Swim to Fight Cancer. Dit is een unieke zwemtocht van 500, 1500 of 3000 meter in de Spiegelwaal van Nijmegen!

“Samen met de stichting Swim to Fight Cancer, de plaatselijke organisatie, tientallen vrijwilligers en honderden deelnemers, gaan we de strijd aan tegen kanker”, vertelt Ambassadeur Perry Ubeda enthousiast. “Samen met het bedrijfsleven, scholen, verenigingen, deelnemers en bezoekers willen we er een sfeervol en fantastisch evenement voor het goede doel van maken met een opbrengst van wereldformaat!”

De negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vormen van kickboksen, full-contact, kickboksen, Thaiboksen en Muay Thai, vertelt graag waarom zijn bijdrage om mee te doen belangrijk is.

“Helaas heeft iedereen wel met de ziekte kanker te maken gehad. We moeten gewoon veel geld binnenhalen om de onderzoeken te blijven doen. Daarnaast ben ik sporter en dit event is natuurlijk wel degelijk een sportevenement. En als sportambassadeur spreekt me dit als oud-zwemleraar enorm aan. Haha, want ik had er eigenlijk best een hekel aan. Swim for Cancer is perfect en voor iedereen te doen!”

Jullie zijn op zoek naar sponsoren. “Ja, maar ook naar deelnemers, want die kunnen gesponsord worden door familie, bekenden of bedrijven! Daarnaast kunnen bedrijven zich aanmelden om samen met het personeel deel te nemen. Wat is er nu leuker om gezellig sportief samen bezig te zijn en ook nog het goede doel te steunen!!”

Op zondag 10 september om 13.00 uur opent de Nijmeegse burgemeester Bruls dit prachtige evenement. U kunt zich aanmelden via: 
https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-nijmegen/home


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen