Fotogroep Nijmegen-Noord heeft ruimte voor nieuwe leden

Van onze redactie
14 augustus 2023

Fotogroep Nijmegen Noord van Bindkracht10/De Stip bestaat uit een aantal enthousiaste fotografen uit Nijmegen die werken in een ongedwongen sfeer aan het vergroten van hun basiskennis van de fotografie, hun camera beter willen leren kennen en diverse nieuwe technieken aanleren.

De bijeenkomsten zijn niet alleen leerzaam, daarnaast zijn ze ook gezellig. Om mooie foto’s te kunnen maken is een stukje theorie belangrijk. "De theorie toepassen leren we in de praktijk. Een greep uit de mogelijkheden: macrofotografie, landschapsfotografie, portretfotografie, architectuurfotografie. Elke fotograaf kan zijn/haar voorkeur aangeven."

"Bij mooi weer gaan we er graag op uit. Dat kan een bezoek aan de Hortus Nijmegen zijn, de Zomerfeesten of een bezoek aan een ballonfestival. Als de diverse agenda’s het toelaten zijn we een hele dag op pad."

Heb je interesse, beschik je over een digitale camera, of kun je er een lenen, meld je dan aan en kom vrijblijvend een keer kijken of het iets voor je is. De leden van de fotogroep komen om de week op donderdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur bij elkaar. Dat kan zijn bij Voorzieningenhart de Klif in Nijmegen Noord/Oosterhout, bij iemand thuis of op locatie.
Je betaalt geen contributie. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Jack van Dalen: tel. 06-300 52 784.


Dit bericht delen:

Advertenties