Jaarlijkse rommelmarkt Antonius van Paduakerk op 2 september

Van onze redactie
14 augustus 2023

2 september 2023: Welkom op de rommelmarkt op het kerkplein van de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96 in Nijmegen.

De opbrengst gaat voor de helft naar Stichting GAST die via een eigen stand informeert over haar werk voor vluchtelingen. De andere helft wordt besteed aan onderhoud van het kerkgebouw.

Bezoek deze gezellige en goed gesorteerd rommelmarkt en steun tegelijkertijd deze goede doelen! Er zijn ook verkoopkramen in de kerk opgesteld: Boeken, Platen CD’s en DVD’s en Curiosa.

"Wij zoeken voor deze rommelmarkt nog mooie verkoopbare spullen die niet kapot zijn. We nemen géén elektrische apparaten, computers en witgoed aan.

Themakramen zijn: huishoudelijke artikelen (glaswerk, servies, plastic en manden), tuinpotten, tuinplantjes, speelgoed, klein meubilair, kleding, gereedschap en lampen, boeken, LP’s en CD’s, Curiosa. Alles schoon en compleet.

Noteer alvast in je agenda:

Inzamelen: zaterdag 26 augustus 10.00 - 15.00 uur
                   woensdag 30 augustus 16.00 - 19.00 uur

Rommelmarkt: zaterdag 2 september van 10-15.00 uur

Van harte welkom op de gezellige en goed gesorteerde rommelmarkt van Nijmegen. Goedkoop en leuk winkelen en na afloop in het restaurant bijkomen met koffie thee en iets lekkers erbij."

Info: www.avpnijmegen.nl
www.stefanus.nl/antonius-van-padua


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen