Ontdek Unieke Schatten op Grote Curiosa Fair in Kasteeltuin Wijchen 20 augustus!

Van onze redactie
13 augustus 2023

Wijchen bereidt zich voor op een onvergetelijke reis door de tijd - ontdek verborgen schatten uit vervlogen era's op de Grote Curiosa Fair in de betoverende Kasteeltuin van Wijchen!

Op zondag 20 augustus transformeert dit historische juweel zich in een paradijs voor liefhebbers van curiosa, antiek, brocante en vintage, met niet minder dan 130 prachtige kramen vol fascinerende vondsten.

Dwaal tussen de kraampjes en laat je verrassen door de unieke vondsten die wachten om herontdekt te worden. Van betoverende antieke meubelstukken tot charmante vintage sieraden, elk item vertelt een verhaal en roept nostalgie op naar vervlogen tijden. Verlies jezelf in de sfeer van het verleden terwijl je door de kronkelende paden van de Kasteeltuin wandelt en de ware essentie van erfgoed opsnuift.

De Grote Curiosa Fair is niet alleen een plek voor schatzoekers, maar ook voor gezinnen die een leuke dag willen beleven. Toegang voor volwassenen is € 3,50, kinderen onder geleide hebben gratis toegang tot het evenement, waardoor het een perfecte gelegenheid is om samen te genieten van een zomerse dag vol ontdekkingen.

De details op een rijtje:

·  Datum: Zondag 20 augustus
·. Tijd: 09:00 uur - 16:30 uur
·    Locatie: Kasteeltuin Wijchen
·   Entree: € 3,50 voor volwassenen (Kinderen onder begeleiding tot en met 12 jaar hebben gratis toegang)

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar het verleden, de Grote Curiosa Fair biedt voor elk wat wils. Verzamel je vrienden en familie en sluit je aan bij deze unieke kans om verloren schatten te ontdekken en te genieten van een dag vol plezier en geschiedenis.

Voor meer informatie en eventuele updates, bezoek de website www.vanaerlebv.nl. Mis deze kans niet om te genieten van een betoverende dag vol curiosa en erfgoed in de adembenemende setting van Kasteeltuin Wijchen!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen