Bij Koffie- en Theespeciaalzaak Coffeeted geniet u ook van 'Nimweegs Trots'

Van onze redactie
9 augustus 2023

Bij de koffie- en theespeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat 20 in Nijmegen kunt u terecht voor maar liefst meer dan 200 soorten thee en 30 soorten espresso, single origine en melange koffiebonen.

Zo kunt u er nu bijvoorbeeld genieten van de overheerlijke 'Zomerkoffie'. Dit is echt een heerlijke smaakcombinatie tussen bonen uit Brazilië en Ethiopië! En wat te denken van de theesoorten Nimweegs Trots, Frisse Start, Ochtend Dauw, het Geheim van de Waal of voor feestgangers de Nacht van Nijmegen?! De smaak zal u zeker verrassen! 

Bij deze specialisten koopt u tevens koffiezetmachines van Gaggia, Nivona, Quick Mill, Ascaso en Sage en barista-tools van bekende merken zoals Bialetti, Chemex en Hario. Het team van Coffeeted gaat alleen maar voor de beste kwaliteit en haalt en test voor u de producten uit de hele wereld! Tevens wordt bepaald in welke koffiezetmethode de boon het beste tot zijn recht komt. En natuurlijk proef je dat! 

Eveneens hebben Miriam en Maarten van het Coffeeted-team een heel leuk assortiment geschenkblikken en cadeauverpakkingen van alleen maar de beste kwaliteit thee en koffie! 

Kijkt u maar eens voor meer info op www.Coffeeted.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024