Nijmeegse Nena Boelens publiceert dichtbundel ‘In de vensterbank’

Van onze redactie
8 augustus 2023

Gedichten over student zijn, liefde navigeren, mentale gezondheid en het leven

Op vrijdag 4 augustus verscheen het nieuwe boek 'in de vensterbank - gedichten over student zijn, liefde navigeren, mentale gezondheid en het leven' van Nena Boelens. De eenentwintigjarige student komt oorspronkelijk uit een dorpje in Groningen, maar verhuisde naar de studentenstad Nijmegen om zich, naast hun studie, helemaal in het studentenleven onder te dompelen. Bij dat leven horen ontwikkelingen, nieuwe emoties en gevoelens die Nena allemaal in deze debuutbundel verwerkte. Deze gedichtenbundel, met herkenbare woorden voor iedere student, wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Nena uit zich door van zich af te dichten. Op goede dagen één gedicht, op slechte dagen drie. 43 Nederlandse gedichten nemen je mee door het studentenleven - bomvol zoeken, liefde, angst, frustratie en mooie gedachten. Want het leven is hectisch, soms, maar ook heel waardevol.

Over de auteur
Nena Boelens (21) studeert English Language and Culture aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Samen met hun twee katten Iroh en Moxie woont hen in een studentenhuis, midden in het studentenleven. Voor hun eerste bundel 'in de vensterbank' heeft Nena gedichten uitgekozen die zich vooral hieromheen focussen. Voorheen verschenen van dezelfde auteur gedichten in de Nijmeegse Studentenkrant van de Radboud Universiteit.

In de vensterbank - gedichten over student zijn, liefde navigeren, mentale gezondheid en het leven

Verschijningsdatum:     04-08-2023    Aantal pagina's:      58
ISBN:     9789464689068    Geïllustreerd:     nee
Verkoopprijs:     € 16,50

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België


Dit bericht delen:

Advertenties