Politie zoekt getuigen van zware mishandeling na laatste avond Vierdaagsefeesten

Van onze redactie
6 augustus 2023

Na de laatste avond van de Vierdaagsefeesten vond een mishandeling plaats op de Voorstadslaan. De politie zoekt getuigen.
 

Omstreeks 02:00 uur, op de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een zware mishandeling plaats op de Voorstadslaan ter hoogte van restaurant Loetje, laat de politie weten. Door deze mishandeling heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen. Omstanders hebben de verdachten weg kunnen jagen.
 
De politie is op zoek naar deze omstanders. Ook ontvangt de politie graag tips en camerabeelden. Bent u een van deze helpende omstanders of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Beelden kunt u doorsturen via het digitale meldformulier van de politie. U kunt ook anoniem uw bericht doorgeven via Meld Misdaad Anoniem; 0800 - 7000 (gratis) of via het tipformulier van meld misdaad anoniem. Vermeld hierbij het registratienummer van de zaak: PL0600-2023355009.

Niet enige geweldsincident tijdens de Vierdaagsefeesten
 
De mishandeling op deze laatste avond van de Vierdaagsefeesten was niet het enige geweldsincident in de feestweek. Op de eerste avond van de Vierdaagsefeesten was een mishandeling op Plein 1944. Vorige week werd bekend dat er zes verdachten aangehouden zijn voor deze mishandeling.

Op de woensdagochtend was er een vechtpartij op het Stationsplein. Een 34-jarige Arnhemmer werd aangehouden nadat hij twee vrouwen, NS-personeel en een agent aanviel. Hoewel men van een vechtpartij tussen een groep mannen en de vrouwen sprak, werden er geen andere mannen meer aangetroffen of aangehouden.

In de nacht van de woensdag op donderdag van de Vierdaagsefeesten, vond een steekincident op de Voorstadslaan, op bijna dezelfde locatie als waar na de laatste avond de zware mishandeling plaatsvond, plaats.  Drie personen, waaronder het slachtoffer, werden aangehouden en de politie doet nog onderzoek.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen