Blik op Nijmegen: speciale wandeling door de stad

Van onze redactie
5 augustus 2023

Wandel mee met stadsgids Wim Bilo. In deze wandeling worden historische verhalen afgewisseld met leuke anekdotes over bekende en onbekende locaties in Nijmegen. 

Deze wandeling staat in het teken van de expositie in het Huis: Blik op Nijmegen. Wim heeft tal van leuke stadshistorische verhalen achter de hand ter verdieping op de expositie. De wandeling is op zaterdag 19 augustus van 14.00 tot 16.00 uur en kost vijf euro. Geef je op via onze website: Blik op Nijmegen. Een beeldende wandeling door de stad - Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Stadswandeling in de kapel
Wel de stad doorlopen, maar liever in de Mariënburgkapel? Dat kan! Tot eind oktober is daar een expositie ingericht: Blik op Nijmegen. De prachtige fotografie van Karsten Russ en de kunstwerken uit de collectie van kunstverzamelaar en stadsgids Wim Bilo vormen de achtergrond voor de bekende locaties in Nijmegen.

Doe mee
Deel jouw blik op Nijmegen met ons door een foto van een voor jou betekenisvolle plek in Nijmegen te sturen naar blikopnijmegen@hvdng.nl en zie je eigen herinnering dan terug in de expositie!


Mariënburgkapel I Mariënburg 26 I 6511 PS Nijmegen

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen