N.E.C. Fandag valt in het water

Sport
Van onze redactie
2 augustus 2023

N.E.C. heeft vandaag besloten dat de jaarlijkse FANDAG van komende zaterdag met pijn in het hart wordt afgelast. Het terrein waarop de festiviteiten zouden worden georganiseerd, achter de Hazenkamp, is op dit moment vanwege de hevige regenval al te drassig om op te bouwen. Daarnaast blijft het volgens de weersvoorspellingen de komende dagen (inclusief zaterdag) hevig regenen, waardoor gevaarlijke situaties door gladheid op de loer liggen en een troosteloze ambiance dreigt. 

N.E.C. wil gedurende haar evenementen plezier, warmte en gezelligheid uitstralen. Die garantie kon de club zichzelf, alsmede alle supporters, niet geven. Er zijn eerder vandaag (op voorhand) al diverse attracties vanwege de veiligheid geannuleerd en N.E.C. kiest er nu, mede vanwege de inkoop van eten, drinken, personeel en opbouw, voor om deze nare beslissing vroegtijdig te nemen. 

Algemeen directeur Wilco van Schaik gaat in op de situatie: "We beseffen ons dat de afgelasting van de FANDAG een grote teleurstelling is voor onze supporters. Dat is het voor ons als selectie, medewerkers, vrijwilligers en iedereen die zijn steentje bij zou dragen ook. We hebben echt geprobeerd naar alternatieven te kijken, maar dat is op deze hele korte termijn helaas niet mogelijk. De komende week gaan we met alle betrokkenen om tafel en bekijken we de mogelijkheden. Een uitgangspunt hierbij is dat we zoveel mogelijk mensen in aanraking willen laten komen met onze selectie en de leuke attracties en optredens die we hadden voorzien. Ik wil graag nogmaals benadrukken dat de beslissing ons betreurt, maar dat we deze keuze hebben gemaakt in het belang van iedereen die we een leuke dag hadden willen bezorgen."

De wedstrijd N.E.C. - Venezia FC van komende vrijdag om 18.00 uur gaat (vooralsnog) gewoon door.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen