Kinderen vieren in het Huis einde kermisexpositie

Van onze redactie
1 augustus 2023

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis nodigt alle jonge geschiedenis enthousiastelingen uit om samen met ons het eind van de kermisexpositie te vieren. Dit doen we op zaterdag 5 augustus van 11:00 uur tot 12.00 uur. Alle (klein) kind(eren) zijn van harte uitgenodigd en ook hun (groot) ouders of andere verzorgers. 

Ook ben je met je (klein) kind(eren) van harte welkom om te genieten van de korte documentaire “Louis van het Reuzenrad”, over kermiskind Louis die het rondreizende kermisbestaan loslaat. Tijdens de film staat er verfrissend drinken klaar en wordt er heerlijke cake geserveerd om het feest compleet te maken.

Maar de pret begint al eerder, want van dinsdag 1 augustus tot en met zondag 6 augustus is het mogelijk om speciale kleurplaten op te halen bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Jonge bezoekers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met kleurplaten van typische Nijmeegse kermisattracties. Laat de attracties tot leven komen met vrolijke kleuren! 

Ook na de documentaire kan er bij ons gekleurd worden samen met de andere kleine kermisfanaten. En wat nog leuker is, er wordt een heuse prijsuitreiking gehouden tijdens de najaarskermis! De winnaar krijgt natuurlijk een speciaal prijzenpakket. Alle kleurplaten zetten wij op onze Facebook en Instagram.

Mis deze feestelijke afsluiting van de expositie niet en kom samen met je (klein)kind(eren) genieten van een gezellige ochtend vol geschiedenis, plezier en creativiteit! We verwelkomen jullie graag op deze bijzondere dag. Tot dan!


Mariënburgkapel I Mariënburg 26 I 6511 PS Nijmegen
 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen