De Stevenskerk verkoopt kerkbanken op Marktplaats

Van onze redactie
31 juli 2023

De Stevenskerk verkoopt 33 van haar kerkbanken via Marktplaats. De kerkbanken worden verkocht om plaats te maken om de kerk in al haar glorie te kunnen laten zien. 

De eiken kerkbanken kosten 150 euro per stuk, hebben een modern ontwerp en dateren uit ca. 1960. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Marktplaats of langskomen in de kerk om de banken te bekijken en uit te zoeken. Interesse in meer dan 1 kerkbank? Dan kunt u ook op de advertentie bieden.
Link naar Marktplaats-advertentie 

Opbrengsten gaan naar onderhoud   
Alle opbrengsten van de verkoop van de banken gaan direct naar het onderhoud van de kerk.   

Fase West: renovatie Stevenskerk 
In het voorjaar van 2021 gaf Stichting Stevenskerk Van Hoogevest Architecten de opdracht voor een verdere uitwerking van de tweede fase van het Masterplan, `Fase West’ geheten. Het betreft de restauratie en herinrichting van de Noorder-en Zuiderkapel, inclusief nieuwe vloerverwarming en duurzame verlichting, de restauratie van de orgelhal, het vervangen van de oude cv-ketels door duurzame hr-ketels, een nieuwe publiekspresentatie en een make-over van de entree met een nieuwe ontvangstbalie en een museumwinkel. Met deze projecten wil de stichting de Stevenskerk aanpassen aan de nieuwe behoeften en voorwaarden op het gebied van duurzaamheid en toegankelijkheid.   


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024