Marikenhuis voor mensen geraakt door kanker

Van onze redactie
26 juli 2023

Als je te maken krijgt met kanker, kan dat veel impact hebben op je leven. Je kunt vragen hebben, bang zijn of verdrietig zijn. Het Marikenhuis in Nijmegen is er voor jou, of je nu zelf ziek bent, of een dierbare hebt die kanker heeft of daaraan is overleden.

Onze deur staat voor je open van maandag- tot en met donderdagmiddag voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Ook kun je deelnemen aan diverse activiteiten, van ontspannen massage tot advies van een diëtist.
Het Marikenhuis vind je op de Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen. 


Hieronder lees je wat je in de maand augustus kunt doen.

Advies van diëtist over voeding bij kanker
Dinsdag 1 augustus: heb je vragen rondom voeding en kanker en wat een diëtist voor jou kan betekenen? Diëtist Mariëlle Claassen heeft elke eerste dinsdag van de maand van 10.00-12.30 uur een spreekuur in het Marikenhuis. Mariëlle is geschoold in het geven van dieet- en voedingsadviezen aan mensen met kanker, zowel tijdens als na de behandelingen.

Lichaamsgerichte activiteiten
Heb je behoefte aan ontspanning? Maak dan kennis met Healing Touch op 14 en 28 augustus of de Voetreflexzone massage op 16 augustus. Reserveer je plekje voor een behandeling Haptonomie op 22 augustus of doe mee aan de Taij qigong op 23 augustus

Ga voor meer informatie en aanmelding naar marikenhuis.nl.
Voor al onze activiteiten vragen we een bijdrage van € 2,50.


Dit bericht delen:

Advertenties