Hulpdiensten rukken groots uit na melding steekincident; man aangehouden

Van onze redactie
26 juli 2023

De politie kreeg vanmiddag omstreeks 16.50 uur melding van een steekincident in een supermarkt in Hatert. De hulpdiensten rukten groots uit.

Agenten verrichten onderzoek en spreken getuigen. De supermarkt is afgezet met lint. Ambulancepersoneel in zware, kogelwerende vesten lopen rond. Het is niet direct duidelijk of, en hoeveel personen gewondgeraakt zijn. Een politiehelikopter cirkelde langere tijd boven Hatert. Inmiddels zou een verdachte aangehouden zijn.

(tekst gaat verder onder de foto)


De politie laat na het eerste onderzoek, waarbij agenten met betrokken en getuigen gesproken hebben, weten dat er na een woordenwisseling iemand geduwd en gevallen is en een ander persoon met een scherp voorwerp bedreigd is. Tot daadwerkelijk steken kwam het niet; de verdachte is gevlucht. Agenten konden de verdachte op de Winkelsteegseweg aanhouden.

Ambulancepersoneel heeft de betrokken personen nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de precieze toedracht en omstandigheden. De supermarkt blijft vandaag gesloten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024