Parkeren op het Joris Ivensplein verboden

Van onze redactie Woensdag 02 Juli 2014

Sinds gisteren mag er niet meer geparkeerd worden op het Joris Ivensplein. Sinds de heropening van parkeerterrein de Oude Stad geeft de gemeente er de voorkeur aan het hogere gedeelte van het Joris Ivensplein autovrij te houden. Op het lagere gedeelte, Gravendal, blijven de parkeerplaatsen wel bestaan.

Onduidelijkheid was er wel bij de automobilisten vandaag. Sinds de invoering van de nieuwe regel door de gemeente staan er nog de oude borden die een verbod voor auto’s en motoren aangeven tussen  23-7 h en een geel bord met de tekst ‘niet parkeren vanaf 30-6-’14.’ Veel parkeerders zijn waarschijnlijk ervan op de hoogte dat het gele bord geen rechtsgeldigheid heeft want er stonden vandaag tientallen auto’s geparkeerd op het Joris Ivensplein.

Verslaggeving: Willem Spang


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (2)

Geplaatst op 02-07-2014 om 23:35 door Moon
Parkeerplaats oude stad is nog geen 100 meter verder, even onder de spoorbrug doorrijden..

Geplaatst op 02-07-2014 om 21:40 door jan maurits
Benieuwd of er dan ook een beetje publiekvriendelijk wordt aangegeven waar je dan wel mag parkeren als je ff bij een winkel aan die kant van de stad moet zijn... maar daar is men meestal niet goed in. Waar, vraag ik als Nijmegenaar, is parkeerplaats het oude centrum?Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.