JYSK opent volledig vernieuwde winkel in Nijmegen

Ondernemers
Van onze redactie
25 juli 2023

JYSK opent op woensdag 2 augustus de deuren van een volledig vernieuwde winkel in Nijmegen. De winkel wordt ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense retailer.

De winkel op de woonboulevard in Nijmegen wordt nu nog grondig verbouwd. Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt de winkel straks meer dan 1000 vierkante meter aan interieurinspiratie.

In de winkel worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

Elk detail van winkelconcept 3.0 is ontworpen om het assortiment op zo’n goed mogelijke manier te presenteren. Dat maakt het makkelijker om door de gangpaden te navigeren en te struinen door het grote aanbod boxsprings en matrassen, meubelen, woonaccessoires en andere artikelen waarmee je het Deense hygge-gevoel in huis haalt.

Openingsacties
JYSK viert de heropening op woensdag 2 augustus met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Store Manager Rhodé Smith met haar team het lintje door. Ze nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel.

JYSK wil eind 2024 alle winkels hebben omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Daarnaast heeft de Deense retailer het doel om meer winkels te openen in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. JYSK heeft nu 102 winkels in Nederland.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen