Optreden Nijmeegse muziekveteranen Henk en Joop op 16 augustus

Van onze redactie
2 augustus 2023

Henk Hendriks (zang en bluesharp) en Joop van Kesteren (gitaar en zang) zijn bekende Nijmeegse muziekveteranen. Zij kennen elkaar uit de tijd van de legendarische Stellakelder aan de Muchterstraat. Zij zijn live gratis te bewonderen in het Ateliermuseum Jac Maris www.marishuis.nl a.s. woensdag 16 augustus.

Henk was in het verleden te zien in diverse bandjes als Red Rooster Club en de Dirty Old Men’s Blues Band. Hij was medeorganisator van vele festivals in en rond Nijmegen, waaronder het legendarische Midzomer Blues festival.

Joop speelde in The Mustangs en The Counts. HIj werkte in het onderwijs waar hij veel leerlingen inspireerde door zijn enthousiasme. Hij heeft ondertussen een eigen muziekstudio.

Later in rustiger muziek-vaarwater ontmoetten ze elkaar weer. Toen bleek dat ze samen nog heel wat moois konden maken. Zo is een actueel nostalgisch muziekprogramma ontstaan met nieuw eigen werk en daarnaast pop, blues en jazz songs, bekende van The Stones, The Beatles, Bob Dylan en Nina Simone, maar ook minder bekende.  Henk en Joop willen hun muzikale voorkeuren graag delen met het Beekse publiek. 

Info/boeking: bel Henk op 0611084098

Optreden van JOOP en HENK
Woensdag 16 augustus - 20 uur - Gratis
Ateliermuseum Jac Maris www.marishuis.nl
Looistraat 57 - Heumen bij Nijmegen
Speciale gast deze avond: Ger Hoeijmaker op gitaar, jazeker!


Dit bericht delen:

Advertenties