Eten, drinken en feesten bij PIET op de markt 8B in Wijchen!

Ondernemers
Van onze redactie
23 juli 2023

Bij Piet op de Markt 8B kan je heerlijk lunchen, lekker borrelen, genieten van de menukaart en zelfs je eigen feest geven met alles erop en eraan!

No worries, de pizza’s hebben ze ook nog steeds, maar inmiddels doen ze veel en véél meer met de prachtige houtoven!

Bij restaurant Piet is iedereen welkom. Gewoon gezellig en ongedwongen moet het zijn, en het liefst zonder poespas. Wie met de 40-jarige ondernemer Pieter Burgers, die alweer 5 jaar in het centrum gevestigd is, praat, merkt al snel zijn enorme passie voor de horeca. Gedreven praat Piet over de lekkerste gerechten op zijn menukaart en de leukste feesten die hij in zijn pand op de markt 8B geeft!

“Ons nieuwe Kies & Mix-lunchconcept loopt als een malle. Dat komt omdat je dan betaalbaar kunt genieten van meerdere kleine sandwiches met eventueel een soepje of yoghurtje erbij.” Ook over zijn feesten raakt hij niet uitgesproken. “Voor bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeestje tover ik mijn zaak om naar een heuse club en met een vette lichtshow en DJ maken we elk feest supergezellig!”

Kijkt u  HIER naar een impressie.

Tevens zal Piets menukaart u zeker verrassen en is de Pizza Workshop een echte aanrader. Bekijkt u het allemaal eens rustig op www.piet-wijchen.nl en laat u zich op de Markt 8B zeker eens aangenaam verrassen door restaurant Piet!

Op woensdag is het restaurant om 17.00 uur geopend en donderdag t/m zondag kun je er vanaf 11.30 uur al terecht. Wij kunnen beamen dat het goed is, dus maakt u er gerust een gezellig vakantie-uitje van! 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties