Beleef de ultieme game-ervaring bij Go!Gaming Nijmegen.

Van onze redactie
23 juli 2023

De nieuwste plek in de omgeving Nijmegen voor spannende game avonturen voor jong en oud!

Ben je klaar voor een onvergetelijk uitje in de wereld van gaming? Zoek dan niet verder. Sinds november 2022 is Go!Gaming Nijmegen geopend. Het ultramoderne gamingcentrum dat je meeneemt naar een wereld van spanning en eindeloze mogelijkheden. Met verschillende gamingmogelijkheden zoals de Formule 1 raceseats waarbij je kunt racen zoals Max Verstappen, een breed scala aan games en een levendige gamingcommunity is Go!Gaming de ultieme bestemming voor gamers van alle leeftijden en niveaus. Stap de wereld van Go!Gaming binnen en bereid je voor om ondergedompeld te worden in de next level gamebeleving!

Game paradijs
Gelegen in de foyer van Pathé Nijmegen, biedt Go!Gaming een ongeëvenaarde game-ervaring. "Ons strakke en moderne design is uitgerust met de nieuwste en beste game equipment en krachtige pc's, zodat je game-uitje er één wordt om nooit te vergeten."

De wereld van games
"Bij Go!Gaming geloven we dat gamen een grenzeloze ervaring moet zijn. Daarom bieden we een uitgebreide bibliotheek van meer dan 80 topgames, variërend van actievolle shooters zoals Fortnite en VALORANT, FIFA op de Playstation 5, de nieuwste Nintendo-games zoals Pokémon en Super Mario Odyssey, Minecraft voor de creatievelingen, voor de strategische gamer League of Legends en alles wat daar tussenin zit. Het maakt niet uit welk genre of gamestijl je voorkeur heeft, we hebben voor elk wat wils."

De beste gear
"Bij Go!Gaming bieden wij high-end gaming-equipment aan. De gaming PC’s zijn uitgerust met de allerbeste RTX-videokaarten voor de mooiste graphics, Playseat Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals, de allernieuwste consoles staan tot ieders beschikking zoals de Nintendo Switch, Playstation 5 en de Xbox SeriesX. Bovendien kan er geracet worden op de aanwezige racingseats met F1 PlayseatⓇ Raceseats, er zijn meerdere racinggames beschikbaar zoals Forza Horizon en Gran Turismo."

Game Community
Gaming gaat niet alleen over spelen; het gaat erom contact te maken met andere gamers die jouw passie delen. "Bij Go!Gaming bouwen we dagelijks aan een steeds groter wordende game community waar gamers kunnen socializen, concurreren en samenwerken. Of je nu meedoet aan georganiseerde toernooien, meedoet aan een gamecompetitie of gewoon gezellig kletst, je zult een community van gelijkgestemden tegenkomen die net zo enthousiast zijn over gamen als jij."

Events & Activiteiten
"Naast de uitgebreide eventkalender waarin we regelmatig toernooien, battle royal-avonden en viewing parties e.d. organiseren, hebben we ook een uitgebreid scala aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu je kinderfeestje of bedrijfsuitje wil organiseren; bij Go!Gaming kan alles!"

"Zo hebben we verschillende kinderfeestjes waarbij je zelf bepaalt of een game centraal staat zoals Minecraft of Fornite, of kiest de jarige juist voor het spelen van verschillende games met het Mix ‘n Match Kidsparty? Het zijn stuk voor stuk unieke activiteiten die garant staan voor veel speelplezier."

Winnaar unieke winactie
"Aangezien Go!Gaming bij Pathé Nijmegen in de foyer is gesitueerd, werken we ook regelmatig samen met leuke activaties. Zo hebben we rondom de première van de film The Super Mario Bros. Movie een winactie opgezet waarbij je na het kopen van een ticket voor die film mee kon doen aan de winactie: een reis voor 2 personen naar Super Nintendo World in Japan. En hoe leuk is het om te vermelden dat deze prijs is gewonnen door Carlijn uit omgeving Nijmegen!"

Gamen voor alle niveaus
"Bij Go!Gaming vinden we dat gamen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nieuw in de gamewereld, onze crew staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. We bieden bovendien vanaf september 2023 een Fornite Game Training-seizoen aan met wekelijks trainingen van 2 uur waarbij ontwikkeling, beweging en verantwoord gamen centraal staant om daarmee je skills in Fortnite te verbeteren."

Tot snel bij Go!Gaming
Ben je klaar voor de nieuwste game-ervaring in omgeving Nijmegen? Of nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en arrangementen bij Go!Gaming? Check de website www.gogaming.gg/nijmegen voor alle informatie en boek meteen je eerste bezoek aan Go!Gaming Nijmegen!


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024