Mik en Foutje verlangen naar een geliefde in de avonduren 18:00 tot 24:00!

Fotograaf “CJ”
23 juli 2023

Na een lange stilte brengt Mik Nillissen onder zijn nieuwe artiestennaam ‘Mik’ zijn single ‘18 Tot 24’ uit in samenwerking met rapper ‘Foutje’ (volledige naam ‘Sem Ashby’).

In dit nummer hebben de jonge artiesten het over het verlangen naar een geliefde in de avonduren 18:00 tot 24:00. Met deze interessante release presenteert Mik zijn nieuwe eigen sound en zijn verdere ontwikkeling van de afgelopen tijd. De single ‘18 Tot 24’ van Mik en Foutje  is vanaf nu te beluisteren op alle streamingdiensten!
Luister hier naar de nieuwe single

Over Mik
Mik (volledige naam ‘Mik Nillissen’) is inmiddels in de omgeving geen onbekende. Met interessante releases zoals ‘Overbodig’ en ‘Breekbaar’, laat hij zijn gevoel spreken door middel van zang, gecombineerd met rap en een goede dynamische flow! Begin dit jaar ontving Mik een toekenning voor zijn project en kreeg hierbij van Music Support Gelderland een financiële bijdrage om aan de slag te gaan met zijn eigen sound en zijn eigen ontwikkeling. Deze ontwikkeling is later dit jaar te horen op alle streamingdiensten!

Over Foutje
Oorspronkelijk uit Nijmegen, is Foutje een stille spreker die mensen laat denken over hun fouten in positieve zin. Onzekerheden en fouten zijn volgens hem geen ellende, maar leerprocessen. Door middel van alternatieve-trap- en overige subgenres binnen de Hip-Hop vertelt hij zijn verhaal, laat hij je relativeren & realiseren. 

“Alles bestaat uit fouten, het moment waarop jij je acties als een fout erkent is het enige moment waarop jij daadwerkelijk fout zit.”

De 20-jarige Sem Ashby (Foutje) spreekt zijn luisteraars aan met diepgaande teksten & interessante flows. Met een ruime collectie aan inspiratie zal Foutje de charts in klimmen door middel van interessante releases.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen