RE-CYCLED van Henny van Benthem herstelt computers en fietsen in Winkelcentrum Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
18 juli 2023

Per 1 juli 2023 is de 71-jarige Henny van Benthem, bekend van Mediamail, gestart met RE-CYCLED in Winkelcentrum Dukenburg. 

“Ons leer/werkbedrijf, waar  we met enthousiaste jongeren werken, is tweeledig. Allereerst geven we computers een tweede leven. We repareren ze en voorzien ze van voldoende geheugen en SSD-kaart. Dankzij de Stichting Allemaal Digitaal van de overheid leveren we aan organisaties die het echt nodig hebben. Daarnaast kan iedereen natuurlijk een gebruikte computer bij ons kopen. De kosten zijn vanaf €150 incl.”

Tevens kunt u bij RE-CYCLED uitstekend terecht voor de reparatie en verkoop van fietsen.
Henny: “Via donaties en de AFAC krijgen we gebruikte fietsen aangeleverd. We werken met 5 leermeesters en jongeren om ook de fiets een tweede leven te geven. De gebruikte fietsen zijn te koop vanaf €150 incl. Ook hiervan doen we de reparatie waar we eventueel met 2e hands onderdelen de prijs kunnen drukken. We leveren o.a. de bekende merken Sparta, Gazelle Batavus en Giant. Wist u dat u ook uw overbodige fiets of computer bij RE-CYCLED in kunt leveren. We halen ze graag bij uw op!”, laat de ervaren ondernemer Henny van Benthem tot slot weten.


Meer info www.re-cycled.nl  Openingstijden: Computers maandag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur en Fietsen dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen