Gratis zondagmiddagconcerten op 23 juli in de Hortus

Van onze redactie
14 juli 2023

Op zondagmiddag 23 juli zijn er weer gratis optredens in Hortus Nijmegen. Vanaf 13.00 uur speelt Coda duo Chile & Esther Aleida. Om 14.45 uur volgt Vai Rosa. Lekker relaxed in de Theetuin net na de Vierdaagse.

De toegang is helemaal gratis. Reserveren hoeft niet. Een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Duo Coda is een folkduo uit Chili. Ze spelen verschillende ritmes uit hun land zoals huayno, cuecas, en vals chilote. Luister naar instrumenten als de cello, contrabas, charango, quena en bombo. 

Esther studeerde zes jaar geleden af als zangeres in de richting Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. De magie die ontstaat bij het samen spelen en improviseren met andere muzikanten vindt ze het mooiste wat er is.

Vai Rosa (Heidi Hogewind & Sanne van de Wardt) is een bijzonder muzikaal/vocaal duo. Ze traden eerder dit jaar al met veel succes op in de Hortus. Het sprankelende, frisse en authentieke duo brengt naast heartsongs bijzondere eigen liedjes ten gehore. Twee prachtige zangstemmen, a capella of begeleid door gitaar en/ of percussie.

Hortus Nijmegen
Victor Westhofflaan 22
(Google maps: d’Almarasweg 22d)
6525DK Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen