Kroon Montage wenst alle 4Daagselopers veel succes!

Van onze redactie
14 juli 2023
Familiebedrijf Kroon Montage Zonwering en Rolluiken is volgende week tijdens de 4Daagseweek beperkt geopend, op dinsdag en donderdag werken zij. “Natuurlijk staan we dan in onze showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen voor u klaar om advies te geven over binnenzonwering als jaloezieën, raamdecoratie, rolgordijnen en shutters”, vertellen de zonweringspecialisten van de regio van Kroon Montage enthousiast! 
 
Kroon Montage, al meer dan 30 jaar gevestigd in Wijchen, denkt met u mee over wat het beste aansluit bij uw woonruimte, zodat u naar huis gaat met een zonwering op maat. Daarnaast kunt u in de prachtige showroom kennismaken met Leo Kroon, Cynthia en Nancy Kroon. Ook zij zijn natuurlijk onderdeel van het familiebedrijf en zorgen graag voor de kroon op uw woning!
 
“Naast binnenzonwering bieden wij ook buitenzonwering, zoals screens, zonneschermen  en rolluiken. U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak. Daarnaast kunt u bij ons een afspraak maken via de website voor in onze showroom. Zo bieden wij de beste service aan onze klanten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze binnenzonwering of een zonwering op maat, neemt u dan contact op met ons team via www.kroonmontage.nl. Wij helpen u graag verder!”  
 
Mail om een afspraak te maken naar: info@kroonmontage.nl.
Maak online een afspraak voor in de showroom via: kroonmontage.nl/showroom/afspraak-showroom.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen