Wijkagenten Hatert wensen u een veilige zomer toe

Van onze redactie
12 juli 2023

Vanmorgen stonden de wijkagenten van Hatert, Anne Jan en Marieke, op de markt aan de Couwenbergstraat, bij Winkelhart Hatert. Zij deelden flyers en badeendjes uit en gingen in gesprek met bewoners. Ze wensen iedereen een veilige zomer toe.

Als eerste aanspreekpunt van de politie is het belangrijk dat iedereen zijn of haar wijkagent kent. De wijkagenten van Hatert zijn regelmatig in de wijk te vinden en hebben graag contact met de bewoners. Doordat de wijkagenten weten wat er speelt kunnen zij problemen in een vroeg stadium oplossen, of liever nog; voorkomen.

In Hatert sta je er niet in je ''eendje'' voor
 
Soms zijn er zaken waar de wijkagenten niet zelf bij kunnen helpen, maar bijvoorbeeld de gemeente, of de woningbouwvereniging, wel. De wijkagenten kunnen u dan doorverwijzen naar hulpverlening of organisaties zoals buurtbemiddeling. De wijkagenten zitten regelmatig met de gemeente, woningbouwverenigingen en andere instanties om de tafel. U kunt zelf ook op meerdere plekken terecht, vanaf een simpele vraag tot diepgaandere problematiek, of om een melding te maken.
 
Om die reden bedachten de wijkagenten de actie 'In Hatert sta je er niet in je ''eendje'' voor'. De wijkagenten deelden flyers uit met daarop de contactgegevens van partijen die hulp bieden in de wijk. Zo heeft u altijd het juiste nummer bij de hand. Ook deelden zij badeendjes uit, met daarop de tekst 'De wijkagenten van Hatert wensen u een veilige zomer toe'. Digitaal contact opnemen met de wijkagenten kan via het contactformulier van de politie.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen