Zelfregiecentrum Nijmegen legt speciaal voor jou de rode loper uit

Van onze redactie
12 juli 2023

Open dagen 6 en 7 september, tussen 15.00 en 20.00 uur

Op woensdag 6 en donderdag 7 september legt het Zelfregiecentrum Nijmegen aan de St. Jorisstraat 72 de rode loper voor jou uit! "We ontvangen je met een hapje en drankje, maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie." Het Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst. Hierbij gaan we uit van jouw talenten. Bel of mail voor een afspraak ergens tussen 15.00 en 20.00 uur.

Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. "We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons."

Als je graag iemand mee wilt nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook. Ook voor professionals die meer over het Zelfregiecentrum willen weten ligt de rode loper uit. "Het enige wat je moet doen is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 6 of 7 september, op een tijd tussen 15.00 en 20.00 uur die jou uitkomt."

Aanmelden
Voor aanmelding en informatie mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen