Studenten ROC organiseren Kleur in de Stad-evenement voor jongeren tijdens Vierdaagsefeesten

Van onze redactie
11 juli 2023

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, staat het prachtige Kronenburgerpark op maandagmiddag 17 juli in het teken van het evenement Kleur in de Stad, als onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Kleur in de Stad is een evenement speciaal gericht op jongeren in de leeftijd van 13 tot 27 jaar. Het biedt een podium voor jonge Nijmeegse dj’s, er worden spellen georganiseerd en er is een Ibiza-markt en lounge. Het evenement duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Organisatie
De organisatie en uitvoering is in handen van een groep enthousiaste studenten van de opleiding Evenementenorganisatie van ROC Nijmegen. Zij werken (nauw) samen met Bindkracht10, de gemeente Nijmegen en ACBN Evenementenbureau om dit evenement mogelijk te maken.

Door de krachten te bundelen, moedigen de organiserende partijen de jongeren aan hun talenten te ontwikkelen en een positieve impact aan hun omgeving te bieden.

Met Kleur in de Stad vieren we de diversiteit en levendigheid van Nijmegen door jongeren een veilige en inspirerende omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen uiten en in contact kunnen komen met anderen.

Volg Kleur in de Stad op Instagram voor de laatste updates: @KLEURINDESTAD.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen