Vierdaagsefeesten opent zaterdagmiddag op 22 podia tegelijk

Van onze redactie | Fotograaf: Marcel Krijgsman
11 juli 2023

Van 15 tot en met 21 juli staat Nijmegen weer in het teken van de Vierdaagsefeesten! Een week vol saamhorigheid, feesten, liefde en vriendschap. Om dit te benadrukken trapt de organisatie na een succesvolle eerste gezamenlijke opening afgelopen jaar (met cabaretier Pieter Derks), ook in 2023 af met een gezamenlijke opening.

Op zaterdag 15 juli om 16.00 uur wordt samen met het publiek afgeteld om de Feesten officieel te openen, op 22 podia tegelijk. Waar precies? Dat kun je nu al zien in de binnenstad, de vloerstickers op de grond geven aan waar straks de podia worden gebouwd. Kom jij naar Molenstraat, Stadseiland Stek, Smaakmarkt, Faberplein, De Kaaij, Grote Markt, The Outdoor Club, Koningsplein, Kelfkensbos Festival, Park Kronenburg, Credible, Hertogplein, Groots in de Grotestraat, Mariënburgplein, Ramblas, Bloemerstraat, Café Van Ouds, Café Samson, World Street Kitchen, De Regenboog, Más Summer Vibes of Valkhof Festival om mee te openen?

Wat er precies gebeurt, houdt de organisatie nog even geheim. Vast staat dat het, in tegenstelling tot vorig jaar, toen via beeld en audio een gezamenlijke boodschap werd gedeeld, nu om een live muzikaal gebeuren gaat, waar elk podium z’n eigen tintje aan geeft. Elk podium start tussen 14.00 en 15.00 met eigen programmering, om vervolgens vlak voor 16.00 uur met een drankje in de hand samen met het publiek af te tellen van zeven naar nul, om de mooiste zeven dagen van het jaar samen te openen. Wees dus op tijd, haal alvast je drankje aan de bar en laat je verrassen! Wees trots op Nijmegen en elkaar. Let’s Celebrate!

Helemaal voorbereid op de Vierdaagsefeesten ben je met een polsbandje, waarmee je de hele week zonder te betalen doorloopt bij de toiletten. Zo’n festivalbandje koop je voor 10 euro op vierdaagsefeesten.nl/shop.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024