Actie bij Verandamakers: een complete glazen schuifwand vanaf slechts €375,- per meter.

Van onze redactie
10 juli 2023

Met een glazen schuifwand tover je jouw veranda of overkapping om tot een compleet buitenverblijf. Een plek waar je, beschut tegen alle weersomstandigheden, heerlijk kunt genieten van het buiten zijn. Dat is ook de reden dat verreweg de meeste mensen ervoor kiezen om een glazen schuifwand te laten plaatsen. En hoe fijn is het, dat dit dan ook nog voor een voordelige prijs kan?

Profiteer deze zomer van een fijne korting op onze glazen schuifwanden. Tot en met 4 augustus laat je een volledig glazen schuifwand plaatsen vanaf €375,- per meter in plaats van €425,-. Deze prijs is inclusief montage, handgrepen, tochtborstels en zijprofielen. Het complete pakket!

"Wij zijn Verandamakers: ras-professionals die al ruim 13 jaar werken met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Ga je voor Verandamakers, dan ga je voor een team dat van het eerste telefoontje tot de nazorg continu dezelfde hoge kwaliteit waarborgt. En dat is precies wat klanten over ons vertellen in onze reviews."

Wil je graag een glazen schuifwand laten plaatsen? Vraag een gratis offerte aan via de website: www.verandamakers.nl

De actie loopt t/m 4 augustus 2023.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024