Abseilen vanaf de Stevenskerk voor 'Make-A-Wish Nederland'

Van onze redactie
6 juli 2023

Durf je het aan? Abseilen vanaf de prachtige Nijmeegse Sint Stevenskerk tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen? Dit is je kans want dit is alleen mogelijk tijdens de supergezellige Vierdaagsefeesten in Nijmegen van 15 tot en met 21 juli 2023. Door mee te doen steun je bovendien Make-A-Wish Nederland.

In Nijmegen is het tijdens de Vierdaagsefeesten één groot feest. De Sint Stevenskerk die prominent in het centrum van Nijmegen staat is dé plek waarvandaan je gedurende deze week kunt abseilen. Met als extra het prachtige uitzicht over de stad, dé iconische Sint Stevenskerk en een feestvierend Nijmegen.

Hoe inschrijven?
Een ticket kost €32,50. Voor info en inschrijving ga naar : abseilennijmegen2023.eventgoose.com.
Een deel van je inschrijfgeld wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.

Over Make-A-Wish Nederland
Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, artsbezoeken en een onzekere toekomst. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar vertrouwen en kracht geven voor de toekomst. Dat doen zij door hun allerliefste wens te vervullen.

Door te abseilen vanaf de Sint Stevenskerk help je Make-A-Wish nog meer allerliefste wensen te vervullen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen