Seniorencafé Burgerlust danst door in de zomer!

Van onze redactie | Foto door Esther Otten
6 juli 2023

Veel activiteiten staan in de zomer op pauze, de week na de Vierdaagse is het stil in de stad, maar de dansavonden van Seniorencafé Burgerlust in OBG gaan gewoon door. Elke tweede en vierde dinsdagavond gaan in het Grand Café de tafels en stoelen aan de kant en is de vloer voor de dansers.

Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek. Toegang is gratis. Ook nieuwkomers en alleengaanden zijn meer dan welkom.  Tijd: 19.30 – 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Dinsdag 11 juli wordt de muziek verzorgd door Tom Meuwese en er wordt ook een klein feestje gevierd: precies op die dag bestaat het seniorencafé 28 jaar. Dinsdag 25 juli is Cor Kersten de muzikaal entertainer.
Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor bar, bediening, (gratis) hapjes en doen hun best om het de gasten naar hun zin te maken. Gemiddeld zo’n zeventig tot tachtig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Jij ook misschien? Trek je dansschoenen aan, breng een goed humeur mee en je hebt een geweldige avond. Je bent meer dan welkom, dus wat houdt je tegen?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Daarom stelt OBG het gezellige Grand Café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom! Ook in de zomer.

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.
Volgende dansavonden: 25 juli, 8 en 22 augustus.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen