NEC versterkt zich met spits Koki Ogawa

Van onze redactie
4 juli 2023
NEC heeft zich verzekerd van de diensten van de Japanse spits Koki Ogawa. Met Ogawa presenteert NEC de derde aanvallende versterking die deze zomer zijn handtekening zet in het Nijmeegse.
 
Ogawa sluit per direct aan bij de selectie van trainer Rogier Meijer en heeft een huurcontract ondertekend dat hem tot het eind van het seizoen aan de club verbindt. NEC heeft een optie tot koop bedongen in het huurcontract.
 
De 25-jarige Koki Ogawa komt over van Yokohama FC, waar hij de leidsman in de aanval van de Japanners was. Als spits wist hij in 56 wedstrijden 32 keer het doel te vinden voor de ploeg uit de hoofdstad van Kanagawa, Tokio. Vóór zijn komst naar Yokohama FC speelde Ogawa bij Júbilo Iwata in de tweede competitie van Japan. Bij deze club kwam hij door de jaren heen tot 102 optredens. De Japanner heeft één interland op zijn naam staan waarin hij driemaal wist te scoren. In de nationale jeugdelftallen mocht Ogawa vaker aantreden. In 46 wedstrijden bij deze jeugdelftallen mocht hij 28 doelpunten op zijn naam zetten.
 
Koki Ogawa is blij om volgend seizoen voor NEC in de Eredivisie te mogen spelen: "Ik kan niet wachten om te mogen spelen in het shirt van NEC. De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in een stap naar een grote Europese competitie. Ik ben blij met de kans die ik krijg om bij NEC te mogen spelen, ik wil me hier graag bewijzen. Ik heb goede verhalen gehoord over de supporters en de sfeer in het Goffertstadion en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten."
 
Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de komst van de kersverse Nijmeegse spits en spreekt zijn vertrouwen uit: “We hebben het spel van Koki de afgelopen maanden aandachtig gevolgd en zien in hem een belangrijke aanwinst. Niet alleen om een bijdrage te hebben in doelpunten, maar ook in het aanspeelbaar zijn en inzet voor het team. We wensen hem veel succes en hopen dat hij zich snel thuis voelt in Nijmegen."
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen