Uitnodiging Binnenstadsavond: praat mee over 'Koers 2035'

Van onze redactie
30 juni 2023

Hoe ziet de Nijmeegse binnenstad er in 2035 uit? Daarvoor wil de Gemeente Nijmegen uw mening horen! Meld u aan voor de bijeenkomst georganiseerd op 10 juli, van 19.30 tot 21.30 uur, in De Lindenberg.

Nijmegen groeit en het klimaat verandert. Het is belangrijk om na te denken over de inrichting en functies van de binnenstad die hierbij passen. Gemeente Nijmegen stelt hiervoor een Koers voor de Binnenstad op, zodat Nijmegen ook voor de komende tien jaar een fijne plek kan zijn. Uw ideeën zijn van groot belang voor de toekomst van de binnenstad van Nijmegen. Hoe ziet de binnenstad er over tien jaar uit? En wat betekent dat voor u als gebruiker van de binnenstad?

Programma

Tijdens deze avond zal de stedenbouwkundige van Gemeente Nijmegen een presentatie geven. Na de presentatie is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan over vijf belangrijke thema's voor de toekomst van de binnenstad:

  • De ondernemende stad
  • De bruisende stad in balans
  • De inclusieve stad, veilig en schoon
  • De groene stad
  • De bereikbare stad

Per thema wordt de koers die Gemeente Nijmegen voor ogen heeft gedeeld en is er de ruimte om uw wensen en ideeën kenbaar te maken.

Meld u zich hier aan.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen