Bij Moenen Woninginrichting is de nieuwe Brinker collectie binnen!

Van onze redactie
29 juni 2023

Met meer dan 45 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap, advies, kwaliteit en service, staat het team van Moenen Woninginrichting bestaande uit Ted, Hein, Nils, Robin, Jolanda en Fien dagelijks voor u klaar. Gevestigd in hartje centrum Nijmegen aan de Moenenstraat 2-4-6  is het bedrijf een begrip in Nijmegen en de verre regio. 

Moenen Woninginrichting heeft een ruime keuze aan pvc-vloeren. En daar zitten nogal wat voordelen aan, want pvc is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, stil, geschikt voor vloerverwarming en in alle mogelijke motieven verkrijgbaar! Tevens kunt u bij Moenen uitstekend terecht voor vloerverwarming, vloerbedekking, gordijnen, raambekleding, horren en ook voor oosterse tapijten en prachtige vloerkleden. 

Nieuw is nu de collectie van Brinker. Deze speciale vloerkleden zullen u zeker verrassen en zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren!

Kortom, Moenen Woninginrichting heeft vrijwel alles waarmee uw woning ingericht kan worden. Kijkt u zeker voor meer info op www.moenenwoninginrichting.nl.

E-mail: welkom@moenenwoninginrichting.nl / tel. 024- 3226570

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen