Mark en Frederieke lopen de Vierdaagse voor het Morris Fonds

Van onze redactie
29 juni 2023

Vanaf 18 juli zullen Mark en Frederieke de Nijmeegse Vierdaagse voor het Morris Fonds, de stichting die zij hebben opgericht na het overlijden van hun zoontje Morris. Via het GoFundMe-platform zamelen ze geld in voor de stichting die ouders helpt die hun kindje verliezen in de perinatale fase. 

Stil geboren
Mark en Frederieke van Zutphen wonen in de regio (Appeltern), ze verloren afgelopen december hun zoontje Morris toen hij na een zwangerschap van 36 weken stil geboren werd. Met stichting Morris willen ze ouders helpen die ook hun kindje in de perinatale fase of in het eerste levensjaar verliezen. Het Morris Fonds biedt ouders een stukje (financiële) verlichting door middel van het kosteloos aanbieden van een passend geboorte- of rouwkaartje.

“De ochtend na de bevalling wisten we allebei zeker dat we uit deze verdrietige gebeurtenis iets moois wilden halen. Een half jaar later werd het Morris Fonds een feit”, aldus Mark en Frederieke 

Het streefbedrag van de campagne is €10.000 en zal gebruikt worden voor de kosten van de notaris, het bouwen van een website, de ontwikkeling van promotiemateriaal en een startbedrag. 

Bekijk de campagne hier: https://gf.me/v/c/gfm/morris-fonds  


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen