Uw bedrijf mega veel onder de aandacht tijdens 4Daagse 2023!

Van onze redactie
28 juni 2023

Reeds 14 bedrijven hebben zich aangemeld voor het MEGA OPVALMOMENT 4Daagse 2023. Maar er zijn nog enkele plekken vrij! Op de grootste online media van Nijmegen & Wijchen zullen van 14 t/m 21 juli dagelijks tienduizenden mensen via websites, Facebook, Instagram en Twitter het vele nieuws gaan volgen van het leukste feest van het jaar. Naast het fantastische wandelfestijn kun je immers tevens genieten van gratis optredens van de beste Nederlandse artiesten!!

“In een reeks van circa 25 berichten over de 4Daagse zullen we dan ook de deelnemende ondernemers een platform geven. Want zonder hen kunnen we dit product niet realiseren!”, laat eigenaar en online-mediaspecialist John Vrolijks weten. “De manier waarop de stad Nijmegen feest viert is wel het leukste om in fotoseries te laten zien. Je ziet dan zo veel bekenden en die zijn allemaal vrolijk!”

De online netwerken Nieuwsuitnijmegen.nl & Wijchensnieuws.nl bieden voor ondernemers dit MEGA OPVALMOMENT aan voor €175,- excl. U kunt zich hiervoor nu nog tot 6 juli aanmelden via John@Nieuwsuitnijmegen.nl of John@Wijchensnieuws.nl of bel even met 06-21424309.

 


Dit bericht delen:

Advertenties