Special guest Froukje en programmawijzigingen Down the Rabbit Hole 2023

Van onze redactie
27 juni 2023

Groter dan het vuur: Froukje is deze editie special guest op Down The Rabbit Hole. Samen met alle Rabbits duikt ze het hele weekend volledig kopje onder. Naast haar show op Hotot verrast ze je op de gekste plekken en de meest onverwachte momenten.

Zo trekt ze onder andere vrijdag in de traditionele openingsoptocht op de Platte Kar over de camping naar de festivalpoort om daar het festival officieus te openen. Be on the lookout, dit wordt dansen!

Er is een aantal programmawijzigingen voor dit weekend: Obongjayar kan de tocht naar de Groene Heuvels helaas niet maken, in plaats van hem zie je singer/songwriter en producer Benny Sings op vrijdag om 18:30 uur in Fuzzy Lop. Ook Jitwam is genoodzaakt om zijn show op DTRH af te zeggen, in zijn plaats buzz je op zaterdag om 13:45 uur Bossa Nova uit met Bumble B. Boy. Big Freedia kan er ook helaas niet bij zijn dit weekend.

Updates en actuele informatie is terug te vinden in de DTRH23-app voor iOS en Android. Stel hier ook je eigen blokkenschema samen en check alle cateraars. Download de app voordat je naar DTRH komt.

Lees alle uitgebreide info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en kom alvast in de stemming met de DTRH23 Spotify-playlist.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen