Orion Nettl tekent profcontract bij NEC

Tekst via NEC | Fotograaf: Geert Timmer
26 juni 2023

Orion Nettl heeft een contract getekend dat hem de komende drie seizoenen verbindt aan N.E.C. Nettl is de tweede zomerse contractverbintenis voor de voetbalacademie nadat eerder deze maand Kevin Kers zijn profcontract tekende. Beide mannen zullen het komende seizoen aansluiten bij N.E.C. o18 in het team van trainers Kevin Moeliker en Rutger Worm.

Aanvallende middenvelder Orion Nettl tekent voor drie seizoenen bij de Nijmegenaren. De in Velp geboren Nettl speelt al vanaf zijn tiende in het rood-groen-zwarte tricot. Ondanks zijn zestienjarige leeftijd zal de middenvelder voor komend seizoen al aansluiten in de o18, wat ten goede zal komen aan zijn ontwikkeling en weerstand binnen de lijnen.

Dennis te Braak, hoofd coaching bij de jeugdopleiding over Orion Nettl: "Orion heeft het afgelopen seizoen, als o16 speler, al bij de o18 laten zien over potentie te beschikken als diepgaande middenvelder. Komend seizoen zal hij de volgende stap in zijn ontwikkeling gaan zetten en een bepalende rol op het middenveld van de 018 gaan invullen. We zijn als DFDS - N.E.C. Voetbalacademie trots dat spelers als Orion zich snel en positief ontwikkelen in de reis richting het stadion."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen